Følg os på
Velkommen til
Merc Elite Beta
 
Register din nye konto efter indsendelse af ​​din beta nøgle
Brug for en Beta-nøgle?
Tilmeld dig her for en invitation:
 
 
 
Info
Merc Elite er et nær-fremtids militær-tema MOBA spil, sat i en æra af guerilla kampe betalt af virksomhedernes mega-konglomerater og kæmpet af kontrakt soldater. Et unikt direkte-affyrings kampsystem baseret omkring den realistiske brug af dækning vil bringe en ny oplevelse for selv de mest erfarne MOBA spillere. Udarbejdet, varieret slagmarker tilbyder et væld af taktiske muligheder for at sikre spændende, anspændt og ubarmhjertige aktion i fem versus fem online kampe. Lås op for avancerede militær-våben, nye evner og kraftfulde nye lejesoldater, som du styrer dine krigere og laver dem til verdens bedste soldater-for-hyre.

Merc Elite er rettet mod MOBA spillere som er træt af de samme gamle fantasi indstillinger, og skyde fans på udkig efter unikke nye spille-stiler. Merc Elite er gratis-at-spille og understreger retfærdig, skill-baseret arena kamp, ​​som dets monetiseringmodel er bygget op omkring bekvemmelighed og fremskridt acceleration samt unikt indhold til at købe. Bygget på Unity Web Player teknologi - ingen klient download krævet - du vidste aldrig at din browser kunne se og spille så godt.
Baggrund
Det er fem minutter inde i fremtiden, og verden har styrtet og brændt ned.

Rejsende fra det rygende vrag af fejlslagne stater, fem selskaber steg til enerådende over et lovløst desillusioneret samfund. Én efter én smuldrede de nationale regeringer da de undlod at dæmme op for penge og magt som udøves af disse konglomerater; i sidste ende bukkede de under for deres overlegne finansielle ressourcer og snedige taktiske agenter.

Selskaber fandt hurtigt deres indflydelse ved at række ud alle internationale grænser, nu bakket op med styrken af verdens magt 'militær til leje.' Da linjerne blev yderligere sløret, begyndte selskaberne at ansætte deres egne styrker direkte, da man fandt ud af, at de fleste missioner bedre kunne gennemføres af en lille, mobil, højtuddannet og veludstyret gruppe.

De fem multi-konglomerater er nu de eneste udbydere af den eneste antydning af stabilitet i en ængstelige verden, der ville foretrække at holde sit hoved nede, køb dets luksusvarer, og leve i et sikkert selskab kørt af dets arbejdsgivere. Hver af disse mega-selskaber høster, producerer, markedsfører og producerer næsten alt, og hver af dem henvender sig til en meget specifikt målforbruger - men der er altid rækker af mindre selskaber sultne efter et stykke af kagen, og prøver at fortrænge en af Heldige fem.

Når en virksomhedsklient har et stykke aggressiv erhvervelse eller nedskæringer med ekstrem forbehold at udføre, holder de deres hænder rene, og som pr virksomhedens politik, outsource til eksperterne: Lejesoldat-banderne og agenturer, der er dukket op i kølvandet af en massiv global demobilisering. Bemandet primært af eks-medlemmer af de væbnede styrker i enhver nation, nogle er lidt bedre end pirater, men de fleste er professionelle grupper, der lægger vægt i top-of-the-line-udstyr og erfarne, dødelige medarbejdere. De er de fineste lejesoldater planeten har at byde på: Eliten.