Følg os på
Velkommen til
Merc Elite Beta
 
Register din nye konto efter indsendelse af ​​din beta nøgle
Brug for en Beta-nøgle?
Tilmeld dig her for en invitation:
 
 
 
Gameplay Features

Gameplay Features Trailer

Være orienteret om verden af Merc Elite
 

Realistisk sigtefelt
Sigtefeltet beregnes i rigtig tid. Spillere kan bagholde deres fjender eller gemme sig bag blokerende genstande, når de forsøger at flygte eller flanke en fjende.

Dække til dække kamp
Dækning er nøglen til sejr. Som dækning er retningsbestemt, at vælge den rigtige placering er ensbetydende med succes. At blot hænge ud i en position, der giver dækning er ikke nok: dine fjender vil flanke dig eller angribe bagfra. Brug terrænet og hold dig bevægende! Husk på, at dækning vil beskytte dig mod beskydning, men skills som granaten kan simpelthen blive smidt over og påføre fuld skade.

Direkte-Affyring Skydestyring
Spilleren skyder ved at pege med musen i den ønskede retning og venstre klikke på kortet. Denne feature sikrer aktion-drevet gameplay og direkte kontrol på slagmarken.

Dominans-modus
Erobre flere dominans point end modstanderholdet og lad deres tickets bløde. Dominans-modus understøtter vores dynamiske spil og sikrer aktion i højtempo.

Højgrund Fordel
At finde højgrund positioner på kortet er afgørende for sejr. Enheder på højere grund er ikke synlige nedefra, indtil de skyder, hvilket gør dem til ideelle baghold positioner. Yderligere, enheder på højere grund lider mindre skade, når skudt nedefra.