Merc Elite spiller?
Logind nu for, at modtage din eksklusive genstand for vores kommende blockbuster-hit!

Merc Elite er på vej offline!

Kalder alle Merc Elite spillere,

Efter en nøje evaluering af Merc Elite i det seneste år, har vi i sidste ende besluttet at lukke Merc Elite og fokusere på et nyt MOBA som vi har arbejdet hårdt på at udvikle.

Vi har lært en masse gennem hele processen, fra at udvikle spillet, som at ligge det ind i Åben Beta og fra alt Jeres værdifulde feedback, vi har modtaget.

Yderligere vil vi også takke Jer for Jeres utallige timers dedikation, om I spillede spillet, rapporterede fejl eller postede indlæg på vores fora.

Vi håber, at I vil fortsætte sammen med os på denne næste rejse ind i et nyt og udviklet MOBA, som vi er igang med, hvilket er udviklet sammen med den feedback, vi har modtaget fra Jer.

Bare rolig - vi har ikke glemt Jeres dedikation!

Vi er glade for at sige, at alle spillere, der har deltaget i Merc Elite modtager et EKSKLUSIVT skind i vores nye MOBA, kun tilgængelig for Jer og for at skelne Jer af som specielle beta spillere af Merc Elite.

Hold øje for flere detaljer om vores nye og kommende MOBA - vi vil sikre at I vil være de første til at vide om vores udvikling!

Jeres Merc Elite Team

Merc Elite nedlukning FAQ

Hvor længe vil spillet forblive åbent?​

Vi vil lukke spillet ned på torsdag, d. 21 august kl 14:00 CEST (UCT + 2) samt alle fora og alle andre Merc Elite relaterede hjemmesider. Desværre vil der ikke være nogen yderligere tilgang til live servere bagefter.

Kan folk stadig tilmelde sig til at spille?​

Spillerne vil være i stand til at spille Beta-versionen af spillet, indtil serverne vil blive lukket ned på ovennævnte tidspunkt.

Hvad vil der ske med min gamle konto?

Eftersom vi er ved at udvikle et helt nyt MOBA spil, vil alle konti, der er oprettet i Merc Elite ikke være funktionel for det nye spil, men alle Merc Elite spillere vil være berettiget til et eksklusivt skind for det nye MOBA hvis ønsket . Besøg venligst www.mercelite.com efter lukningen den 21 august for at modtage skind-koden.

Som en spiller, der har brugt penge på spillet: vil jeg modtage en refundering?

Ja! Alle spillere, der har brugt penge på Merc Elite vil modtage en tilbagebetaling. Vi vil refundere alle transaktioner foretaget hos Merc Elite med kuponkoder, der kan indløses mod spillets valuta i alle Bigpoint spil såvel som i vores kommende MOBA spil. Disse kuponkoder er gyldige indtil 28 feb 2015.

Hvordan kan jeg få min kuponkode?

For at modtage din kuponkode, bedes du kontakte vores kundesupport via www.mercelite.com/refund, logind og indsend din refundering-anmodning - vær sikker på, at din e-mail adresse er opdateret og gyldig. Så snart kundesupporten har bekræftet din Merc Elite konto, vil du modtage et svar, som indeholder kuponkoden.

Jeg deltog i Merc Elite betaen - vil jeg modtage nogle godter til det nye MOBA spil?

Ja! Alle spillere, der var en del af Merc Elite betaen vil modtage et eksklusivt beta-skind til vores kommende MOBA spil. Besøg blot www.mercelite.com efter lukningen d. 21 og modtag en skind-kode.